Polévka habanero
Seznam surovin
- vývar kuřecí 1 litr
- kuřecí maso 4 kusy (paličky)
- paprička chilli červená (podle chuti)
- sýr Čedar 120 gramů
- klobása chorizo 100 gramů
- koriandr 1 svazek
Postup přípravy
1. V kuřecím vývaru uvařte paličky a podle chuti 1 - 2 chilli papričky. Čedar nastrouhejte nahrubo, chorizo nakrájejte na kolečka.
2. Nahřejte polévkové misky a do každé vložte čedar, chorizo, nakrájenou chilli papričku a kuřecí paličku. Zalijte horkým vývarem, posypte nasekaným čerstvým koriandrem a ihned podávejte.
Poznámka k receptu
Polévka s chilli zaručeně zahřeje. Není to ovšem nic pro slabé nátury. My jsme si troufli přidat jen čtvrtku habanera - a bylo to tak akorát. Pokud máte pravidelnější chilli trénink, klidně přidejte.
Načítám komentáře...