Polévka z krůty

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Droby, krůtí maso, očištěnou kořenovou zeleninu a koření zalijeme studenou vodou a dáme vařit.

Mezitím zvlášť povaříme zmrazený zelený hrášek. Vychladlé palačinky stočíme a nakrájíme na nudličky. Hotový vývar přecedíme, dochutíme muškátovým oříškem, drceným česnekem, přidáme uvařený hrášek, lžičku másla, nakrájené droby a máslo.

Polévku necháme přejít varem a odstavíme. Do každého talíře vložíme několik palačinkových nudliček a zalijeme je polévkou.

Palačinky můžete koupit, nebo udělat podle receptu na lité těsto, který najdete zde.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...