Rychlá rybí polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme olivový olej a zahřejeme ho. Přidáme jemně nakrájenou šalotku s česnekem a necháme je zpěnit.

Všechnu zeleninu nakrájíme na větší kousky, přidáme je do hrnce se šalotkou a česnekem a promícháme.

Pak do hrnce přidáme protlak, šafrán, nové koření, pepř, bobkové listy a rozmarýn, vše zalijeme vínem a vývarem, přivedeme k varu a polévku necháme vařit asi 15 minut, dokud není zelenina poloměkká.

Rybí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Pokud máme i plody moře, také je očistíme a podle potřeby překrájíme.

Nakrájené ryby a plody moře přidáme postupně do polévky (nejprve tužší maso a na závěr jemné) a dále vaříme, dokud není vše měkké.

Na závěr polévku ochutíme solí, pepřem, případně ještě trochou česneku a podáváme ji s toasty nebo bagetou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...