Bylinková polévka I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Vývar uveďte do varu. Vsypte do něj nastrouhanou kořenovou zeleninu, na kostičky nakrájený řapíkatý celer a cibuli, hrášek a snítku rozmarýnu.

2. Nechte vařit asi 15 minut, vyjměte rozmarýn, vlijte olej, vsypte bylinky, osolte a opepřete. Důkladně rozmixujte tyčovým mixérem do pěny.

3. Polévku ihned podávejte, posypanou bylinkami. Můžete ji doplnit plátky bílého, nasucho opečeného pečiva potřeného česnekem a lžící smetany

Poznámka k receptu

Najdete ji už u M. D. Rettigové, toto je ovšem verze pro 21. století!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...