Jemná zeleninová polévka II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci rozehřejeme máslo, zasypeme ho moukou a za stálého míchání ji osmahneme dozlatova. Zalijeme ji studeným vývarem, rozšleháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Pak snížíme teplotu a necháme zvolna provářet.

Kedlubnu a cibuli oloupeme, mrkev a celer očistíme a vše nakrájíme na drobné kostičky. Orestujeme je krátce na oleji a přidáme do hrnce s polévkou.

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka a slijeme. Vmícháme je spolu se smetanou, taveným sýrem a nastrouhaným čedarem do polévky a dovaříme doměkka. Polévku podle chuti přisolíme, rozdělíme na talíře a každou porci posypeme pažitkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...