Lehká bramboračka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory a mrkev oloupeme, celer a květák očistíme, vše omyjeme a nakrájíme na kousky, květák nakrájíme na růžičky.

V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme brambory, mrkev, celer a na plátky nakrájený česnek a vše krátce orestujeme. Zeleninu zalijeme 1,5 litru vody, přidáme lístky tymiánu, osolíme a pomalu vaříme, dokud zelenina nezměkne. Na závěr přidáme růžičky květáku a polévku už jen krátce necháme přejít varem.

Hotovou polévku rozdělíme do talířů a každou porci posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...