Minestrone

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ze slaniny odkrojte kůži a nechte ji stranou. Slaninu nakrájejte na malé kostičky. Olej rozehřejte ve velkém hrnci na mírném plameni a přidejte slaninu, pórek, česnek, mrkev, celer, kapustu,
bramboru a bobkový list. Přikryjte a vše za občasného promíchání asi 15 minut poduste.

2. Zalijte vývarem, vložte kůži od slaniny (pro výraznější chuť) a polévku povařte ještě asi 10 minut. Vmíchejte těstoviny a fazole a krátce povařte. Vyjměte kůži od slaniny, minestrone posypte nakrájenými
bylinkami, osolte podle potřeby a podávejte s nastrouhaným sýrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...