STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Okurky oloupejte, nakrájejte na kousky a dejte do nádoby na mixování. Přidejte na kousky nakrájené avokádo, nasekanou cibulku, česnek, bazalku a citronovou šťávu. Přilijte trochu vody a rozmixujte dohladka. Další vodu přilijte podle toho, jak moc chcete polévku hustou. Hotovou ji dolaďte solí, pepřem a dejte na 2 hodiny vychladit do lednice. Podávejte ozdobenou oblíbenými klíčky a plátky okurky

Poznámka k receptu

Studená, lehce pikantní polévka v létě báječně osvěží. Naředit ji můžete vodou, hodí se i kokosové nebo jiné rostlinné mléko.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...