ZELENINOVÁ POLÉVKA S KUŘETEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte na klínky, česnek na plátky, kapustu na kousky, řapíkatý celer na plátky, cuketu na půlkolečka, kuřecí maso natrhejte. V hrnci rozpalte olej a orestujte cibuli a česnek. Pak přidejte zbylou zeleninu a krátce opečte.

2. Zalijte ji vývarem, osolte, opepřete a vařte do změknutí. Přidejte scezené fazole, natrhané kuřecí maso a nechte vše 10 minut prohřát. Dolaďte citronovou šťávou, vmíchejte nasekanou petrželku a podávejte.

Poznámka k receptu

Kapusta dodá polévce živiny i zemitou chuť, hlavně ale promění obyčejný vývar v sytý hlavní chod. Doplňte ji oblíbenou zeleninou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...