KOVBOJSKÝ KAVIÁR

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ve velké míse metličkou prošlehejte olivový olej, cukr, ocet, chilli vločky a sůl. Rajčata rozřízněte, zbavte semínek a nakrájejte na malé kostičky. Na stejné kousky nakrájejte cibuli a papriky. Přidejte je do mísy, přisypte okapané fazole a kukuřici. Koriandr nasekejte najemno a všechno dobře promíchejte. Mísu přikryjte potravinářskou fólií a dejte alespoň na hodinu do lednice.

Poznámka k receptu

Oblíbené salsy z avokáda nebo rajčat by kovboje na cestách moc nezasytily. Vyzkoušejte tuhle sytou směs fazolí a zeleniny, hodí se k nachos, topinkám i jen tak jako salát. Pokud neseženete fazole sterilované, sáhněte po sušených, mívají je v prodejnách zdravé výživy.

chlazení 1 hodina

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...