PESTO Z ŘEDKVIČKOVÝCH LISTŮ

Seznam surovin

K podávání:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Listy operte, dokonale osušte a rozmixujte s piniovými semínky, nastrouhaným sýrem a olejem. Ten do směsi přilévejte postupně a dolaďte jím konzistenci podle svých představ. Pesto můžete osolit a opepřit.

2. Špagety uvařte v osolené vodě, aby byly al dente. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a nechte je buď syrové, nebo je lehce orestujte na troše oleje. Do scezených špaget vmíchejte pár lžic pesta, ředkvičky a podávejte je ozdobené sýrovými hoblinami.

Poznámka k receptu

Čím mladší a jemnější lístky použijete, tím bude pesto svěžejší. Zatímco „mladé“ pesto bude chutnat i jen tak s bagetou, směs ze starších listů může být trochu nahořklá. Hodí se hlavně k těstovinám a zelenině.

ASI 250 ML

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...