Fenyklový salát s hruškami a ostružinami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. 2 lžíce bulvy fenyklu nakrájejte na tenké plátky. Hrušky zbavte jádřinců, nakrájejte na plátky, přidejte do mísy k fenyklu, zalijte citronovou šťávou rozmíchanou s olivovým olejem a všechno důkladně promíchejte.

2. Na každou porci na talíři pak rozdělte nasekané vlašské ořechy, kousky gorgonzoly a ostružiny.

Poznámka k receptu

V jednoduchém salátu se mísí spousta chutí: aromatický fenykl, sladké hrušky, kyselé ostružiny. Sýr a ořechy se postarají nejen o další chuťový rozměr, ale dodají na vydatnosti. Použijte gorgonzolu s označením dolce - není tak aromatická.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...