ŠPENÁTOVÝ SALÁT S JAHODAMI A AVOKÁDEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jahody a avokádo nakrájejte na drobné kostičky, špenát můžete nasekat nebo nechat vcelku (záleží na velikosti kornoutků). Vsypte vše do mísy, přidejte mandle, rozdrobený sýr a promíchejte. V mixéru rozmixujte bazalku, med, citronovou šťávu a olivový olej. Vmíchejte k salátu, pečlivě promíchejte a rozdělte do kornoutků tak, aby byl každý kousek salátu obalený zálivkou, ale aby směs nebyla příliš vlhká a kornout nerozmáčela.

Poznámka k receptu

Promyšlené podávání salátu si žádá neslazené kornoutky. Chce to trochu pátrání, ale v dobrých zmrzlinárnách je obvykle mají. Případně jsou sladké jen málo, což v tomto případě nevadí – sladší tóny najdete i v salátu samotném.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...