Rýžový salát s jablky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Uvařte rýži ve slané vodě doměkka, slijte ji a nechte vychladnout.

2. Ve velké míse promíchejte olej, ocet, med, hořčici a velkou špetku soli. Přihoďte na měsíčky nakrájenou šalotku a nechte 5 minut stát. Přidejte rýži, na kolečka nakrájené jablko, na tenké příčné plátky pokrájený celer, brusinky a dýňová semínka a zlehka promíchejte. Ozdobte sýrem a ihned servírujte.

Poznámka k receptu

Přidáním 100g na kousky nakrájeného vyzrálého čedaru získáte sytější verzi rýžového salátu, v tom případě ale vynechte ozdobení parmazánem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...