Salát s máčenou červenou čočkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Čočku vsypte do cedníku a pořádně propláchněte vodou, aby se zbavila škrobu. Pak ji vsypte do misky, zalijte vodou a dejte do lednice na dva dny odležet. každý den vyměňte vodu za čerstvou.

2. salát operte a případně natrhejte, zeleninu a cibuli nakrájejte a promíchejte v míse. suroviny na dresink vsypte do misky, přidejte prolisovaný česnek a prošlehejte. Zálivku i scezenou čočku vmíchejte do salátu a podávejte.

Poznámka k receptu

Červená čočka bude skvělá, i když ji neuvaříte. Tenhle recept trochu připomíná klíčení, z luštěniny vytáhne maximum živin.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...