Bramborový salát s uzenou treskou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory důkladně omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme pod pokličkou doměkka. Pak je scedíme a necháme odkapat.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kroužky. Z tresky odkrojíme obě filátka a nakrájíme je na proužky. Brambory překrájíme na půlky, vložíme je do mísy, osolíme, přidáme olej a šťávu z citronu a opatrně promícháme.

V misce smícháme tvaroh s acidofilním mlékem, hořčicí a nakrájenou pažitkou a podle chuti osolíme.

Bramborový salát rozdělíme na talíře a každou porci doplníme nakrájenou treskou a tvarohovým
přelivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...