Salát z kysaného zelí se sledi

Seznam surovin

Na zálivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jablko omyjeme, rozkrojíme na čtvrtiny, zbavíme jádřince, nakrájíme na plátky a vložíme do mísy. Přidáme vymačkané a překrájené zelí, očištěnou a jemně nakrájenou papriku, promícháme a podle chuti přisolíme.

V misce rozmícháme zakysanou smetanu s majonézou, hořčicí a špetkou soli dohladka. Přidáme nakrájenou petržel a cibulku, promícháme a podle potřeby přisolíme.

Filety rozkrojíme na 2 cm silné proužky a střídavě je přidáváme do misek mezi vrstvy salátu. Nakonec každou porci salátu přelijeme připravenou zálivkou.

Poznámka k receptu

Salát doplňte nejlépe bramborovými chipsy, případně čerstvým pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...