Salát z pečené krůty a polníčku
Seznam surovin
- krůtí maso 300 gramů (pečené)
- salát polníček 400 gramů
- sýr krémový 200 gramů (Lučina nebo Imperial)
- medvědí česnek (nasekaný (nebo pažitka) na obalení)
- rajčata koktejlová 250 gramů
- grep (klínky)
- šťáva grapefruitová
- olej olivový 1 lžíce
Postup přípravy
1. Listy polníčku rozložte na velký talíř, přidejte maso nakrájené na kostky, sýr nakrájený na podobně velké kostky, obalené v nasekaném medvědím česneku (nebo v pažitce) a rozpůlená cherry rajčátka.
2. Zakapejte šťávou z grepu a olejem.
3. Posypte nasucho opečenými, nahrubo nadrcenými ořechy a ozdobte klínky grepu.
4. Podávejte s pečivem.
Načítám komentáře...