Špenátový salát s kuřecím masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Listy špenátu a rokety omyjte a nechte okapat. Brambory oloupejte, nakrájejte na větší kousky, smíchejte s pokrájeným masem a trochu osolte.

Vejce uvařte natvrdo a nakrájejte na osminky. Rajče a cibulku nakrájejte na kostičky a lehce smíchejte s olivovým olejem, petrželkou, majonézou (nebo půl dávky majonézy a půl dávky jogurtu), osolte, opepřete a ochuťte citronovou šťávou.

Na talíře rozdělte okapané listy, na ně položte vždy hromádku bramborovo-masové směsi, ozdobte dílky vajec a přelijte zálivkou. Navrch položte plátek citronu a snítku zelené petrželky.

Podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem.

Poznámka k receptu

Pokud máte rádi černé olivy, můžete také jimi salát ozdobit.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...