Tebi salát s fazolemi a tuňákem
Seznam surovin
- tuňák v oleji 200 gramů
- fazole sterilované 200 gramů (bez nálevu)
- celer řapíkatý 60 gramů
- cibule 1 kus (menší )
- kvasnice 1 lžíce
- sůl
- pepř
- olej olivový
- šťáva citronová
- rajčata
- salát hlávkový
- bageta
- máslo bylinkové
Postup přípravy
Cibulku si nakrájíme na jemno a zpěníme na oleji. Přidáme tebi kvasnice a necháme vychladnout.
Polovinu fazolí rozmixujeme s olejem z tuňáka a dáme do misky. Doplníme cibulku s kvasnicemi, druhou polovinu fazolí a jemně nakrájený řapíkatý celer. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec zamícháme kousky tuňáka Rio Mare a podáváme.
Můžeme doplnit zeleninou, bylinkovou bagetkou nebo jiným pečivem.
Poznámka k receptu
Pro celiaka zvolte jako přílohu bezlepkové pečivo.
Načítám komentáře...