Penne s kapustičkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.

2. Očištěné kapustičky (pokud jsou velké, rozpulte je) dejte do hrnku s vroucí osolenou vodou a 2–3 minuty povařte. Sceďte je, prolijte studenou vodou, aby zůstaly pěkně zelené, a nechte na cedníku okapat.

3. Na pánvi zpěňte olej s máslem, přidejte oloupané stroužky česneku nakrájené na plátky a jen lehce, aby příliš nezměnily barvu, je osmažte.

4. Přimíchejte kapustičky a dužinu feferonky (bez semínek) nakrájenou na kostičky a všechno na mírném ohni osmahněte. 5. Promíchejte s vařenými těstovinami a posypte parmazánem nastrouhaným na hoblinky.

Poznámka k receptu

Pro změnu zkuste kapustičky opéct na voňavém husím sádle.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...