Variace na salát Nicoise

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Dejte vařit těstoviny podle velikosti vašich obvyklých porcí. Zároveň dejte nad páru povařit fazolové lusky. Připravte si porce tuňáka: osušte je, mírně opepřete, a máte-li gril, z každé strany je asi 5 minut ogrilujte. Můžete je také osmažit na pánvičce na malém množství oleje z obou stran.

Jakmile jsou těstoviny uvařené, propláchněte je studenou vodou. Naaranžujte na talíř první vrstvu, pak přidejte fazolky, napůl nakrájená rajčátka a olivy. Plátky tuňáka rozdělte na sousta a také přiložte na salát, přidejte další těstoviny a fazolky tak, aby to vypadalo hezky. Nahoru dejte zbytek rajčat, nakrájená vajíčka, další olivy a ančovičky. Nepromíchávejte, jen zastříkejte olejem nebo zálivkou z oleje, citronové šťávy a soli.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...