Vlámský salát
Seznam surovin
- těstoviny 500 gramů (dle výběru)
- salám měkký 200 gramů (jemně pokrájený )
- zeleninová směs sterilovaná 1 sklenice (sladkokyselá, okapaná a pokrájená)
- žampiony 100 gramů (sterilované)
- sójová omáčka 2 lžíce
- majonéza 3 lžíce
- pepř černý (mletý)
- sůl
Postup přípravy
Uvařte podle návodu 500 g těstovin, dobře je propláchněte studenou vodou a nasypte do mísy.
Přidejte 200 g jemně pokrájeného měkkého salámu, skleničku odkapané a překrájené sterilované zeleninové směsi ve sladkokyselém nálevu, 100 g sterilovaných žampiónů, 2 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce
majonézy (lze přidat i více dle vlastního uvážení).
Osolte, opepřete, promíchejte a nechte zchladnout. Podávejte s bílým pečivem.
Načítám komentáře...