Barevný salát z grilované zeleniny
Seznam surovin
- brambory 1/2 kilogramu (menší brambory)
- dresink 1 sklenice (SPAK Bylinkový dressing)
- paprika červená 1 kus
- paprika zelená 1 kus
- paprika žlutá 1 kus
- lilek 1 kus (dle chuti)
- cuketa 1 kus (dle chuti)
- rajčata 3 kusy
- brokolice 1 kus (dle chuti)
- sůl (dle chuti)
- pepř (dle chuti)
- koření grilovací (dle chuti)
- olej 3 lžíce
- petržel kadeřavá/kudrnka (na ozdobení)
- bylinky (na ozdobení)
Postup přípravy
Brambory a ostatní zeleninu nakrájíme na větší kousky, smícháme s 3 lžícemi oleje, solí, kořením a pepřem. Rozprostřeme do větší zapékací mísy a dáme na asi 10 až 15 minut pod gril, občas zeleninovou směs promícháme. Hotový salát posypeme petrželkou a bylinkami.
Podáváme horký se SPAK Bylinkovým dressingem buď jako lehké zeleninové jídlo, nebo jako velmi chutnou přílohu k masu či sýru.
Načítám komentáře...