Jarní salát s ředkvičkami

Seznam surovin

Na zálivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci přivedeme k varu asi 1,5 litru vody, osolíme ji, nasypeme do ní brambory nakrájené na plátky a povaříme je tak, aby zůstaly pevné. Pak je scedíme, nasypeme na plech a necháme dobře
vypařit.

Kedlubny oloupeme, překrojíme na půlky a nakrájíme je na plátky. Vložíme je do mísy, přidáme očištěné a na plátky nakrájené ředkvičky a očištěné cibulky nakrájené na jemné plátky, zeleninu
osolíme a přelijeme olejem. Přidáme zchladlé plátky brambor a opatrně promícháme.

V misce smícháme zakysanou smetanu s bylinkami a česnekem utřeným se solí. Zálivku rozdělíme do misek nebo vhodných sklenic, přidáme promíchanou zeleninu a každou porci salátu doplníme sedmikráskami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...