Kapustový salát s ořechy a rozinkami
Seznam surovin
- kapusta růžičková 500 gramů
- cibule červená 1 kus
- rozinky 3 hrsti
- ořechy vlašské 1 hrst
- ořechy lískové 1 hrst
- jogurt bílý 200 gramů
- citron 1/2 kusu (šťáva z 1/2)
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy
1. Propláchnuté kapustičky rozeberte na listy, nebo je pokrájejte na plátky. Prolijte je ještě jednou, tentokrát vroucí vodou.
2. Promíchejte citronovou šťávu s jogurtem, osolte ji a opepřete.
3. Cibuli nakrájejte na tenké plátky, smíchejte v míse s kapustičkami a přidejte ořechy a rozinky.
4. Vše promíchejte s jogurtovou směsí.
Načítám komentáře...