Křupavý ředkvičkový salát s estragonem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Důkladně kartáčkem omyjte svazek ředkviček a podle velikosti je buď rozpulte, nebo nakrájejte na plátky, jemné zelené lístky ponechte. Dejte do mísy. Nahrubo nasekejte hrst lístků estragonu a posypte jimi ředkvičky. Zakápněte červeným vinným octem, stejným množstvím řepkového/extra panenského olivového oleje, poprašte špetkou soli a mletého pepře a podávejte. Chcete-li to zkusit, salát je výborný i s několika nakrájenými kuličkami vína, posypaný rozdrobenou fetou.

Poznámka k receptu

Superrychlý

Saláty mohou být jako doprovod k hlavnímu jídlu, rychlé saláty, které hlavní jídlo nahradí nebo kterými si můžete naplnit sendviče, a pořádně syté saláty.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...