Rajčatový salát v okurce

Seznam surovin

Na dresink:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Okurky omyjeme, podélně rozřízneme a pomocí lžičky nebo půlkulaté melounové vykrajovačky z nich vydlabeme středy. Vydlabané kousky vložíme do misky, přidáme omytá a na čtvrtky nakrájená rajčátka, osolíme, opepříme, promícháme a salát naplníme zpět do
okurkových lodiček.

Vařená vejce oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme bílý jogurt, očištěnou a jemně nasekanou cibulku a promícháme. Dresink osolíme, vmícháme do něj nasekanou petrželku a dochutíme ho mletou paprikou.

Připraveným dresinkem přelijeme náplň v okurkových lodičkách a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

K salátu podávejte čerstvé křupavé pečivo nebo celozrnný chléb.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...