Salát fatuš

Seznam surovin

Na salát:

Zálivka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Papriky a okurku očistěte a nakrájejte na kousky, přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, bylinky a lehce promíchejte.

2. Do sklenice se šroubovacím uzávěrem dejte citronovou šťávu, olivový olej, římský kmín a utřený stroužek česneku. Osolte a opepřete, uzavřete sklenici a alespoň minutu protřepávejte. Zálivku vmíchejte do salátu, posypte rozdrobeným sýrem a hned podávejte.

Poznámka k receptu

Zeleninový salát má v sobě chuť dálek - spojení máty a římského kmínu mu dodává orientální nádech. Zeleninu můžete obměňovat podle chuti, vybírejte ale spíš sladší druhy, které budou ladit se sýrem a sladce pikantní mátou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...