Salát á la Niçoise

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazolky omyjeme a v mírně osolené vodě povaříme tři minuty. Následně je zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Papriku omyjeme, očistíme a nakrájíme na trojúhelníky. Rajčata omyjeme a
očistíme, vařená vejce oloupeme, obojí rozkrájíme na osminky.

Bramboru uvařenou ve slupce oloupeme a pokrájíme na kostky. Stroužek česneku rozpůlíme a vytřeme jím velkou salátovou mísu. Vložíme do ní natrhané saláty a všechny připravené přísady a
promícháme.

Tuňáka necháme okapat přes cedník a spolu s olivami jej rozložíme na salát. Citronovou šťávu smícháme s olejem, můžeme mírně osolit. Zálivkou salát pokapeme a ozdobíme jej bazalkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...