Salát s pečenou dýní a bílými fazolkami

Postup přípravy

1. Na kostky nakrájenou dýni dejte péct na 30 minut do trouby předehřáté na 200 stupňů.
2. Na pánvičce mezitím orestujte na kolečka nakrájenou mrkev, petržel a cuketu.
3. Dle chuti smíchejte olivový olej, ocet balsamico a prolisujte do něj stroužek česneku, osolte 
a opepřete.
4. Do propláchnutých špenátových listů přidejte dýni, orestovanou zeleninu, bílé fazole a vše zalijte dresinkem. 5. 5. Zasypte čerstvou petrželovou natí.

Poznámka k receptu

Kam pro dýni hokkaido? Do Japonska nemusíte, pro dobře rostlý kus stačí zajet do AGRO Jesenice u Prahy a. s.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...