Salát z čerstvého špenátu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čerstvý špenát několikrát důkladně omyjeme a natrháme na menší kusy. Uzený bok nakrájíme na
nudličky a osmažíme dozlatova, vyškvařený olej nepoužijeme.

Omyté žampiony a parmezán nastrouháme na tenké plátky. Špenát, uzený bok, žampiony a parmezán
vložíme do větší mísy, zalijeme kvalitním olivovým olejem, zakápneme balsamikovým octem, osolíme a vše opatrně promícháme.

Podáváme s bílým chlebem.

Poznámka k receptu

Levnější parmezán, už nastrouhaný, prodávaný v sáčku do tohoto receptu nepatří, kupte kus čerstvého v celku. Chuťově vám totiž vyšší cenu bohatě vynahradí. Na tenké plátky ho nakrouhejte speciálním krouhačem na sýr, který je běžně k mání v různých domácích potřebách.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...