Salát z okurek a červené cibule v nálevu se spoustou kopru

Postup přípravy

Podélně kolem dokola narýhujte vidličkou okurku a pak ji nakrájejte na šikmé plátky o síle 1cm a dejte je do mísy. Navrch nastrouhejte na hrubém struhadle půlku oloupané červené cibule, párkrát pořádně kápněte bílý vinný ocet a přidejte slušnou špetku či dvě mořské soli. Otrhejte a nasekejte lístky z velmi malého svazečku čerstvého kopru a salát jimi posypte. Pokud to jde, nechte asi 30 minut v chladu marinovat, než salát podáte zakápnutý řepkovým extra panenským olivovým olejem, který zintenzivní chuť marinované zeleniny.

Poznámka k receptu

Superrychlý

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...