Bílkový krém

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. KROK: V dokonale odmaštěné míse lehce prošlehejte bílky s asi třetinou cukru a citronovou šťávou. Pak mísu přesuňte nad vroucí vodní lázeň a dál šlehejte elektrickým šlehačem zastálého přisypávání zbylého cukru, až vznikne hladký a hustý krém, ve kterém je cukr zcela rozpuštěný. Že je krém hotový, poznáte takto: když z něj zvednete hnětací metly, ulpí na nich v pevných nestékavých špičkách.

2. KROK: Vychladlý krém přendejte do cukrářského sáčku s nerýhovanou hubičkou (ale klidně i bez ní) a plňte jím trubičky nejdřív z jedné a pak z druhé strany.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...