Bezlepkové muffiny s ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Změklé máslo rozetřeme s polovinou cukru, postupně přidáme žloutky a utřeme do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, po částech do něj zašleháme zbylý cukr a vyšleháme do husta. Do žloutkové směsi zlehka vmícháme střídavě sníh, sójovou mouku a solamyl prosátý s práškem do pečiva.

Těsto rozdělíme do vymazaných formiček na košíčky nebo formy na muffiny, poklademe očištěným ovocem a upečeme dozlatova v troubě vyhřáté na 175 °C.

Po prochladnutí muffiny vyklopíme z formiček a před podáváním je poprášíme moučkovým cukrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...