Buchta s krémem
Seznam surovin
- mouka pšeničná polohrubá 1,5 hrnku
- cukr moučkový 1 hrnek
- mléko 1/2 hrnku
- olej 1/2 hrnku
- vejce 2 kusy
- kypřící prášek do pečiva 1 balíček
Na krém:
- kompot ananasový 1 konzerva (velká, i se šťávou)
- smetana na šlehání 1 kelímek
- ztužovač šlehačky 1 balíček
- pudink (bez vaření)
Postup přípravy
Všechny suroviny na těsto dobře promíchejte, nalijte na vymazaný a vysypaný plech s okrajem, v předehřáté troubě zvolna upečte a nechte vychladnout.
Šťávu z kompotu, šlehačku, ztužovač a pudink ušlehejte do krému. Vmíchejte do něj drobně nakrájený ananas a krém rozetřete na upečenou buchtu.
Povrch můžete pokropit čokoládovou polevou.
Načítám komentáře...