Rýžové mufinky s čokoládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Propláchnutou rýži zalijte dvojnásobným množstvím vody, zakryjte poklicí a při mírné teplotě duste 7 - 10 minut. Potom rýži zalijte horkou smetanou, odstavte a zakrytou nechte zchladnout.

Našlehejte do pěny máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky, vmíchejte rýži, polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Vymazané a vysypané (nebo
vyložené papírovými košíčky) mufinkové formičky naplňte lžící těsta, do každé dejte kostičku čokolády a zakryjte těstem.

Vložte do trouby vyhřáté na 180°C a upečte. Podávejte ozdobené kopečkem šlehačky a posypané hoblinkami čokolády.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...