CHOCOLATE ZACAPA DREAM
Postup přípravy
1. Cukr na karamel nechte zkaramelizovat a za stálého míchání přlijte smetanu. Všechny suroviny kromě rumu Zacapa smíchejte, rozmixujte, přeceďte a zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Ten je v tomto případě nezbytný, bez něj by zmražená směs byla příliš tvrdá a hutná.
2. když je zmrzlina téměř hotová, přilijte rum Zacapa.
3. Zmrzlinu podávejte s nastrouhanou bílou čokoládou a posypte griliášem.
Poznámka k receptu
Jedinečná kombinace guatemalského rumu Zacapa Centenario 23 a pravé čokoládové zmrzliny, doplněné bílou čokoládou a oříškovým griliášem. Recept na výrobu zmrzliny Zacapa je přísným tajemstvím zmrzlináře Honzy Hochsteigera a originál si můžete dát pouze v restauraci Asian Temple. Zjednodušenou verzi téhle dokonalé zmrzliny ale můžete vyzkoušet i doma.
1 kg zmrzliny
Načítám komentáře...