Čokoládové lasagne s ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lasagne uvaříme v lehce oslazené a osolené vodě podle návodu na obalu.

Hořkou nebo mléčnou čokoládu rozlámeme na kousky, rozehřejeme ji ve vodní lázni a smícháme se smetanou, až vznikne hustší hladká omáčka.

Do větší pánve nasypeme krupicový a vanilinový cukr a za stálého míchání cukr rozehřejeme. Přidáme máslo a víno a povaříme, až vznikne hladká omáčka.

Uvařené těstoviny slijeme, vložíme je do horké omáčky v pánvi a krátce prohřejeme.

Na talíře klademe na sebe horké těstovinové pláty a každý plát poklademe čerstvým nakrájeným ovocem. Vrchní plát přelijeme teplou čokoládovou omáčkou a posypeme hrubě nastrouhanou hořkou čokoládou. Podáváme ihned.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...