Černo-bílé kokosové pusinky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bílky ušlehejte se solí do pěny, přidejte krupicový cukr a vyšlehejte tuhý sníh. Vmíchejte citronovou šťávu a moučkový cukr smíchaný s kokosovou moučkou. Kokosu dejte tolik, aby hmota nebyla moc řídká ani se nedrobila.

Na plech vyložený pečicím papírem tvořte pomocí lžičky kopečky. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a pečivo sušte asi 15 minut. Pusinky nechte vychladnout a opatrně sloupněte z papíru.

Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni, naplňte jí silnější mikrotenový sáček, odstřihněte růžek a pusinky cikcak postříkejte. Když čokoláda ztuhne, pusinky naskládejte na podnos nebo uložte do vhodné nádoby.

Poznámka k receptu

Pusinky můžete také upéct v papírových košíčcích určených k pečení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...