Kokosové kostky s čokoládovými srdíčky
Seznam surovin
Tmavá směs:
- čokoláda hořká 200 gramů
- mléko zahuštěné (kondenzované) 125 gramů (salko)
- kokos 75 gramů (strouhaný)
Světlá směs:
- čokoláda bílá 200 gramů
- mléko zahuštěné (kondenzované) 125 gramů (salko)
- kokos 75 gramů (strouhaný)
- čokoládová srdíčka Dr. Oetker 1 balení
Postup přípravy
Na přípravu tmavé směsi nalámejte do kastrůlku hořkou čokoládu a rozpusťte ji v horké vodní lázni. Vmíchejte kondenzované mléko a kokos a míchejte, dokud se vše nespojí. Směs naneste do čtvercové formy vyložené potravinářskou fólií a pomocí lžíce uhlaďte.
Světlou směs připravte stejným způsobem, naneste na tmavou a povrch opět uhlaďte. Uložte do chladničky a nechte ztuhnout.
Po zatuhnutí vyklopte směs z dózy, stáhněte fólii a nakrájejte na kostičky. Každou kostku ozdobte čokoládovými srdíčky a podávejte.
Načítám komentáře...