Pařížské placičky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do nádoby dáme na nudličky pokrájené mandle, pomerančovou kůru, cukr, máslo a šlehačku.Vložíme do větší nádoby s vodou a ve vodní lázni za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Přes noc dáme do chladna.

Lžičkou dáváme mandlovou hmotu do silikonové formy a upečeme. Nemáme-li formu, tak na plech vyložený pečícím papírem děláme malé kupičky, které upečeme v předehřáté troubě (pozor rozpečou se). Pečte 8 - 10 minut při 170 °C.

Po vychladnutí lehce sejmeme a nakonec placičky potáhneme hustou čokoládovou polevou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...