Rumové hroudičky z drobečků
Seznam surovin
- cukr moučkový 50 gramů
- kakao 15 gramů
- šťáva citronová 1 lžíce
- tuk ztužený (100%) 50 gramů
- bílek 1 kus
- želatinové bonbony 30 gramů
- drobečky z cukroví 150 gramů (a z piškotů, sušenek, oříšků)
- rum 3 lžíce
- čokoláda (nastrouhaná, na posypání)
Postup přípravy
Moučkový cukr utřete s bílkem, kakaem a citronovou šťávou do pěny.
Postupně přimíchejte rozehřátý vlažný tuk. Drobečky a nadrobno nakrájené bonbony promněte s rumem a dobře smíchejte s pěnou.
Z hmoty tvořte hroudičky, posypte je nastrouhanou čokoládou a uložte do ozdobných košíčků.
Načítám komentáře...