Sněhová Pavlova srdíčka
Seznam surovin
- bílek 6 kusů
- cukr krupice 210 gramů
- cukr 1 kus (cukr s mandlovou příchutí Vitana)
- cukr moučkový 150 gramů
- marmeláda 50 gramů (rybízová)
- smetana na šlehání 500 mililitrů (dohotovení)
- ztužovač šlehačky 2 balení (Vitana Ztužovač na šlehačku, dohotovení)
Postup přípravy
Bílky, cukr krupice a cukr s mandlovou příchutí našleháme v pevný sníh, přimícháme moučkový cukr a rybízovou marmeládu. Pomocí cukrářského sáčku sníh nastříkáme do tvaru srdce na pergamenový papír a sušíme při 100 stupních cca 1hodinu. Po upečení stříkáme šlehačkou se ztužovaček a slepíme.
Načítám komentáře...