Celozrnný dort s hrozny

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Sušenky vložíme do mikrotenového sáčku, uzavřeme a pomocí válečku rozdrobíme. Máslo rozpustíme a smícháme se sušenkovými drobky.

Dortovou formu vyložíme pečicím papírem a utlačíme do ní sušenkovou hmotu. Hrozny rozpůlíme a poklademe jimi sušenky. Pár jich necháme na dozdobení.

Sýr, jogurt, citrónovou šťávu a sůl vyšleháme elektrickým šlehačem. Želatinu necháme 10 minut bobtnat ve šťávě z červených hroznů, přidáme cukr a zahříváme do úplného rozpuštění želatiny. Poté vmícháme do krému. Krém naneseme na sušenkovou hmotu s hrozny a 3 hodiny chladíme. Dort ozdobíme rozkrojenými bílými a červenými hrozny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...