Lučinový nepečený cheesecake
Seznam surovin
- sýr krémový 3 balení (Lučina)
- piškoty cukrářské 1 balení
- želatina 2 plátky
- smetana na šlehání 200 mililitrů
- cukr 2 lžíce
- vanilka
- citron 1 kus
- marmeláda (rybízová)
Postup přípravy
Menší dortovou formu s pečicím papírem vyložte piškoty na dně i po obvodu.
Namočte plátky želatiny.
Šlehačku ušlehejte s cukrem a vanilkou a přišlehejte postupně 3 lučiny.
Namočenou želatinu se šťávou z jednoho citrónu zahřejte až do rozpuštění želatiny, vmíchejte nejprve velkou lžíci krému z lučiny a pak želatinu přidejte a zašlehejte do zbytku krému. Směsí naplňte připravenou formu s piškoty a dejte ztuhnout do lednice.
Ozdobte rybízovou marmeládou.
Načítám komentáře...