Malinovo-kokosové cupcakes

Seznam surovin

Korpus:

Ovocná omáčka:

Krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 170 ° C. Do vyšší pánve vložte ovoce a krupicový cukr. Směs pomalu přiveďte k varu. Plamen ztlumte a nechte probublávat, dokud omáčka nezhoustne. Nechte vychladnout.

2. Opečte kokos. Na plech vyložený pečicím papírem nasypte rovnoměrně kokos. Pečte přibližně 3 - 4 minuty nebo dokud nebudete mít krásnou zlatavou barvu. Nechte vychladnout.

3. Smíchejte suché ingredience, přidejte kokos, změklou Heru máslovou a vajíčka. Šlehejte asi 1 minutu. Přidejte mléko a šlehejte 0,5 minuty nebo než se ingredience spojí. Kraje mísy setřete stěrkou a ještě naposledy prošlehejte.

4. Do těsta přidejte ovocnou omáčku, kterou pomocí špejle nepravidelně zapracujte. Těsto naplňte maximálně do ¾ košíčků a pečte asi 20 minut. Nechte 5 minut odpočívat a pak je přendejte na chladicí mřížku.

5. Na krém vyšlehejte Heru máslovou s moučkovým cukrem, dokud nedosáhne nadýchané konzistence. Přidejte kokosový krém a šlehejte, dokud není krém jemný. Korpusy zdobte připraveným krémem a nakonec čepičky krému obalte ve strouhaném kokosu. Můžete ozdobit zbylým ovocem nebo ovocnou omáčkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...