Perníkový dort

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mouku prosejte s cukrem, kakaem, sodou a kypřicím práškem. Přidejte rozpuštěné máslo, vejce, mléko, povidla, citronovou šťávu a rum a vše smíchejte v hustší lité těsto.

2. Vlijte je do čtvercové formy (o rozměru 24 x 24cm), vyložené pečicím papírem. Pečte při 180°C asi 30 minut. Vychladlý koláč pak prokrojte a na řezu potřete povidly.

3. Povrch koláče potřete mascarpone, prošlehaným se smetanou a cukrem.

Poznámka k receptu

Základní perníkové těsto tvoří střed náměstí, sníh na něm je ze sladkého krému...

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...