Slavnostní marcipánový dort

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do smetany nasypte želatinu a nechte ji 10 - 15 minut nabobtnat. Potom ji zahřívejte (nejlépe ve vodní lázni), dokud se nerozpustí (maximálně 70°C).

Dno dortové formy pokryjte v koňaku namočenými piškoty. Tvaroh pokojové teploty utřete do hladkého krému s cukrem a citronovou šťávou, přidejte teplou želatinu a dobře rozmíchejte.

Ihned vmíchejte ušlehanou šlehačku a ovoce, nalijte do dortové formy tence vytřené olejem, ozdobte ovocem a nechte v chladu ztuhnout.

Poznámka k receptu

Hotový dort můžete ozdobit marcipánovými či jinými hvězdičkami a cukrovými perličkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...