Sněhový dort Pavlova

Seznam surovin

Na 4 díly:

Na ozdobu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na pečicí papír obkreslete podle talíře kruh. Bílky vyšlehejte do polotuha a poté do nich po lžicích zašlehávejte cukr, až bude sníh lesklý a tuhý. Nakonec do směsi zašlehejte ocet, škrob a vanilku.

2. Sněhovou hmotu naneste do vyznačeného kruhu a lžící povytáhněte okraje, aby uprostřed vznikla mělká prohlubeň na pozdější náplň.

3. Pečte (spíš sušte) v troubě předehřáté na 120°C nejméně 2 hodiny a „pusinku” nechte zcela vychladnout v troubě.

4. Vychladlý korpus ozdobte do tuha ušlehanou šlehačkou a rybízem a poprašte moučkovým cukrem.

Poznámka k receptu

Nejkrásnější a největší ze všech pusinek čeká na vaše políbení. A koho by nelákalo?

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...